تحریم های جدید آمریکا علیه ایران روی میز کنگره

برخی کارشناسان می‌گویند؛ بعید است دولت آمریکا اجازه تصویب چنین قوانینی را بدهد چرا که اعمال تحریم‌هایی از این نوع اولا فرصت دیپلماسی را به طور کامل نابود می ‌کند و ثانیا امریکا را با متحدانش در گروه 1+5 رو در رو خواهد کرد.

منابع آمریکایی در هفته گذشته خبر داده‌اند که کنگره آمریکا پیش‌نویس 4 تحرم جدید را در اختیار دارد که در صورت تصویب رژیم کاملی از تحریم تجارت، انرژی، حمل و نقل و مالی را بر ایران اعمال می‌کند.

تأثیر تحریم های جدید آمریکا علیه ایران بر مذاکرات

دنیای اقتصاد - تحریم های جدید آمریکا علیه ایران روی میز کنگره - تأثیر تحریم های جدید آمریکا علیه ایران بر مذاکرات - تحریم, تحریم‌, تحریم های جدید آمریکا علیه ایران, تحریمهای جدید علیه ایران, آمریکا, ایالات متحده آمریکا, رابطه ایران و آمریکا, مذاکره با آمریکادنیای اقتصاد – به گزارش ایران هسته ای کارشناسان می‌گویند اقدامات کنگره آمریکا و لابی‌های تغذیه کننده آن با ادعای دولت اوباما درباره در پیش گرفتن یک رویه مثبت نسبت به دولت حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در تناقض جدی قرار دارد.

مقام‌های آمریکایی در هفته گذشته چندین بار اعلام کرده‌اند که پیروزی حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در ایران را یک اتفاق مثبت قلمداد می‌کنند اما قصد ندارند پیشنهادی بهتر از آنچه در گذشته روی میز ایران گذاشتند به وی ارائه بدهند.

برخی نشانه‌ها اما حاکی از این است که مسئله از ندادن پیشنهاد جدید بسیار فراتر است و کنگره آمریکا درحال آماده کردن خود برای تصویب تحریم‌هایی بسیار سنگین علیه ایران است که با تحریم‌هایی که در دولت‌های نهم و دهم اعمال شده به هیچ وجه قابل مقایسه نیست.

تحریم های جدید آمریکا علیه ایران روی میز کنگره

منابع آمریکایی در هفته گذشته خبر داده‌اند که کنگره آمریکا پیش نویس 4 تحرم جدید را در اختیار دارد که در صورت تصویب رژیم کاملی از تحریم تجارت، انرژی، حمل و نقل و مالی را بر ایران اعمال می کند.

برخی کارشناسان می‌گویند؛ بعید است دولت آمریکا اجازه تصویب چنین قوانینی را بدهد چرا که اعمال تحریم‌هایی از این نوع اولا فرصت دیپلماسی را به طور کامل نابود می ‌کند و ثانیا امریکا را با متحدانش در گروه 1+5 رو در رو خواهد کرد.

این کارشناسان معتقدند انتشار خبر تدوین این پیش نویس ها بیشتر برای بالا بردن قدرت چانه زنی امریکا در مذاکرات است نه برای ورود به جنگ اقتصادی تمام عیار با ایران.

علاوه براین، این عده می گویند دولت امریکا باید یک پیام مثبت برای دولت حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی بفرستد، تحریم های اول جولای پیام خوبی نبوده و نباید آن را تکرار کرد.

اما کارشناسانی هم هستند که عقیده دارند از این پس روند تحریم ها شتاب خواهد گرفت چرا که دولت امریکا به این جمع بندی رسیده است که استراتژی تحریمی آن در مقابل ایران جواب داده و بنابراین تصمیم گرفته این استراتژی را تا رسیدن به نتیجه نهایی پیش ببرد.

نمایندگان کنگره هنوز این پیش نویس ها را به کمیته های فرعی ارائه نکرده اند ولی حدس زده می شود تا شهریور ماه آینده –یعنی زمانی که دولت امریکا تصور می کند آغاز دور جدید مذاکرات با ایران خواهد بود- این پیش نویس ها در صحن کنگره مطرح خواهد شد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *