بازار پر تلاطمی برای مسکن در پیش است؟

, خانه گران می شود, ایا خانه گران می شود, افزایش قیمت مصالح ساختمانی در سال 93, افزایش قیمت مصالح ساختمانی, دلایل افزایش قیمت مصالح ساختمانی, جدول افزایش قیمت مصالح ساختمانی, افزایش قیمت مسکن در سال 93, افزایش قیمت مسکن مهر پردیس, افزایش قیمت مسکن مهر, افزایش قیمت مسکن مهر پرند
این روزها با زمزمه های افزایش نرخ تسهیلات و همچنین کاهش سود بانکی دلالان از این فرصت استفاده کرده و بازار پر تلاطمی را برای مسکن رقم زدند به طوری که هنوز۳ ماه تا رسیدن به فصل نقل وانتقال باقی مانده میزان اجاره بها ۲۰ درصدی رشد کرده است.
باشگاه خبرنگاران جوان: این روزها با زمزمه های افزایش نرخ تسهیلات و همچنین کاهش سود بانکی دلالان از این فرصت استفاده کرده و بازار پر تلاطمی را برای مسکن رقم زدند به طوری که هنوز۳ ماه تا رسیدن به فصل نقل وانتقال باقی مانده میزان اجاره بها ۲۰ درصدی رشد کرده است.

براساس این گزارش فروردین ماه بسیاری از کارشناسان و مسولان خبر از ثبات بازار مسکن و کاهش قیمت ها داده بودند و اردیبهشت ماه را ماه طلایی بازار مسکن عنوان کرده بودند این درحالی است که هنوز یک ماه نگذشته از سال قیمت های فروش و اجاره مسکن به صورت صعودی رشد یافته است.

اردیبهشت ماه طلایی بازار مسکن

براساس این گزارش حسام عقبایی رییس اتحادیه مشاوران املاک کشوری ۱۹ فرودین ماه از پایدار بودن قیمت‌ها در فصل بهار خبر داده بود و عنوان کرده بود :  از ابتدای تابستان بازار مسکن رونق بیشتری خواهد گرفت اما این رونق به معنای گرانی قیمت مسکن نخواهد بود.

وی با بیان اینکه وضعیت بازار مسکن در سال ۹۴ پایدار خواهد بود، گفت: در دو سال گذشته سعی کرده‌ایم خیز خروج از رکود بازار مسکن را برداریم که این امر امسال با سرعت بیشتری پیگیری خواهد شد.
رئیس اتحادیه املاک کشوری تصریح کرد: در بهار ۹۴ وضعیت معاملات چشمگیر خواهد بود و اردیبهشت را ماه طلایی فصل بهار برای بازار مسکن می‌دانیم.

رئیس اتحادیه املاک کشوری خاطرنشان کرد: بازار مسکن در فصل بهار ظرفیت افزایش قیمت ندارد و با پایدار بودن قیمت‌ها بهترین زمان برای خرید مسکن به شمار می‌رود.

براساس این گزارش عقبایی با همزمان با افزایش اجاره به بهانه کاهش نرخ سود گفت:  این کاهش ۲ درصدی نرخ سود بر بازار مسکن اثری نگذاشته و بعید است که با اجرای آن هم شاهد تاثیر خاصی بر بازار مسکن باشیم.

حسام عقبایی تصریح کرد: سیستم بانکی در کشور ما به جای تزریق پول به بخش تولید و بخش مولد به بنگاه داری و برج سازی و … می پردازد که این مساله باعث می شود بانکها زیر سوال بروند.

عقبایی خاطر نشان کرد: سودی که سرمایه گذاری در مسکن ایجاد می کند با سودی که بانکها به سپرده ها می دهند قابل قیاس نیست به همین جهت سرمایه گذاران این بخش ترجیح می دهند پول خود را در بانک گذاشته و سود دریافت کنند تا اینکه آن را وارد حوزه مسکن نمایند.

وی افزود: به عنوان نمونه اگر قرار باشد فردی یک واحد آپارتمان را به قصد گرفتن اجاره خریداری کند با یک حساب ساده متوجه می شود که اگر پولش را در بانک بگذارد مبلغ بیشتری سود می کند تا اینکه در ساختمان پس انداز کند.

عقبایی در پاسخ به این سوال که آیا طی سال جاری با افزایش قیمت مسکن مواجه خواهیم بود یا نه ؟ خاطر نشان کرد: بعید است با سیاستهای دولت در کنترل قیمتها قیمت مسکن افزایش بیابد.

وی افزود:  البته خروج از رکود این بخش هم در قیمت موثر است چنانچه تحرکات بخش مسکن افزایش پیدا کند معاملات بیشتر شده و قیمتها هم تعدیل می شود.

گزارشات میدانی حاکی از آن است که قیمت های اجاره در طی ۲۰ روز گذشته رشد ۲۰ درصد داشته  این در حالی است که به گفته عقبایی قیمت های اجاره تا تابستان هیچ افزایشی نمی یابد.

براساس این گزارش یکی از مشاوران املاک با اشاره به اینکه هنوز سه ماه به فصل نقل وانتقال باقی مانده قیمت اجاره بین ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یافته است ،گفت: به طور قطع قیمت های اجاره  تا تابستان رشد ۵۰ درصدی خواهد یافت.

همچنین مشاور املاک دیگری معتقد است: با افزایش میزان تسهیلات خرید مسکن قیمت های خرید به طور قطع افزایش می یابد و این بازار کمی رونق می یابد.

مشاور املاک دیگری در ادامه اظهار داشت: قیمت های اجاره تا سه ماه آینده بیش از ۴۰ درصد افزایش و قیمت های خرید نیز ۱۰ درصدی رشد می یابد.

براساس این گزارش علیرضا خسروی عضو کمیسیون عمران مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر با انباشت یک میلیون تقاضا روبرو هستیم،گفت:این در حالی است که میزان عرضه مسکن در کشور به صفر رسیده است.

وی اظهار داشت: سود بانکها در حال حاضر بسیار زیاد است و همین موضوع باعث افزایش زیان‌دهی در بازار مسکن  شده است و بنابراین میزان مشارکت در بازار مسکن کاهش یافته است.

عضو کمیسیون عمران مجلس اظهار داشت: صدور جوازهای ساختمانی نیز بسیار کاهش یافته و همین موضوع در کاهش عرضه مسکن تاثیرگذار بوده است.

خسروی تصریح کرد: در طی دو سال گذشته سالیانه حدود یک میلیون تقاضا در بخش مسکن ایجاد شده است و این در حالی است که میزان عرضه مسکن بسیار پایین بوده در صورتی که همین روند را پیش رود قیمت مسکن افزایش بسیاری می‌یابد.

براساس این گزارش حال باید منتظر ماند و اقدامات وزیر راه وشهرسازی را در خصوص کنترل بازار مسکن همزمان با افزایش تسهیلات خرید دید و این درحالی است که تا کنون آخوندی هیچ طرحی را برای تثیبت بازار اجاره و کاهش قیمت ها ارائه نکرده است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عالم اقتصاد را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

پیج اینستاگرام عالم اقتصاد پیش بینی و تحلیل اخبار اقتصادیکانال تلگرام عالم اقتصاد پیش بینی و تحلیل اخبار اقتصادی
 

با عضویت در خبرنامه عالم اقتصاد آخرین تحلیل ها و اخبار در اختیار شماست.